Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lifeshots 47


Den som en gång gav luft under fågelns vingar

Faller ljudlöst ifrån himlens vindar

En ensam fjäder i ett hav av grå dimma

Som långsamt får fjädern att försvinna




Fri vers av Daniel Marton
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-11-20 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton