Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring

Stjärnorna, de hjälper mig att leva ii en mörk och gråkall värld

Måste vara ensam och gå vägen själv

Jag ser efter ljuset och aktar mig för.

Jag ser blåljus som blinka och jag skyndar att gå

Klumpen i halsen blir större ändå

Snart kommer jag hem men måste bestämma

Om jag ska vandra på




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra du skildrar orON

tACK
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson