Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla, dumma jag

siktar in mig på det hela
men det är för stort för mig

lilla, dumma jag
klarar ingenting

jag förstör för mycket och förstår för lite
det går bara för snabbt för mig, hela alltet




Fri vers (Fri form) av S H
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 21:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns så ofta
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

S H