Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslokall och full

du är så mycket känslor och gull
och jag vill vara känslokall och full

du trivs i din stad
och jag är full femte lördagen i rad

du rör mig som jag vore gjord av glas
och jag inbillar mig att det bara är en fas

du ber mig stanna ett tag
men så funkar inte jag




Fri vers av S H
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 00:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skön!
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

S H