Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen alls

Tror jag behöver dig mer än vad du behöver mig men det är helt okej för oavsett om du stannar eller går så kommer jag gå sönder. Tusen bitar och mer.
Jag vet att du är som de andra men jag kan inte låta bli att hoppas.
Hoppas att jag är mer än kropp för dig.
Vill inte vara hon som han bara är med för att han inte har någon bättre just nu.
Är inte heller den enda.
Är aldrig den enda.
Men jag tror ändå att jag behöver dig.
För utan dig är jag inte ens en i mängden.
Då är jag ingenting.
Det är väl bättre att vara en av dem än ingen alls?




Fri vers (Fri form) av S H
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-21 17:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
konstigt att ingen kommenterat före mig.
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

S H