Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig igen

varje gång jag tror jag har dig tar du ett steg tillbaka
kliade dig på ryggen, du brukar tycka om det
men du sa
”det kittlas” och tog bort mig hand
det du inte vet är att jag aldrig kommer våga röra dig så igen
varje gång jag säger ja säger du nej
berättade att jag tycker om att vara med dig, trodde du skulle tycka om det
men du sa
”har inte riktigt tid för det just nu” och slog bort min blick
det du inte vet är att jag aldrig kommer våga säga det igen




Fri vers av S H
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-17 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S H