Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskad i mörkret och på utsidan

hur nära jag än ligger så är du aldrig riktigt där
inte helt och hållet
din kropp ligger där, din mjuka men känslokalla kropp
du är någon annanstans
du är inte hos mig du är i mig
du är inte kär i mig du är kär i min kropp
jag har den bästa rumpan
de största brösten
minsta midjan
skönaste låren
men du känner bara på mig i mörkret
du ser aldrig på mig i ljuset
och jag vill inte känna mig fin i mörkret
jag vill vara vacker i ljuset




Fri vers (Fri form) av S H
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S H