Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platons grotta

Släpp ut mig!

tillbaka ut i den verkliga världen

ut ur mörkret

ut ut ut

tillbaka till ljuset

jag förlorar greppet om verkligheten

den sanna världen

förlorar greppet

förlorar

men jag vet att den finns där ute

världen

jag vet jag vet

finns kvar där ute

jag vet

jag har funnits

finns fortfarande

någonstans






Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 938 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-20 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
GENIALISK!
2017-11-21

    ej medlem längre
forts. Tycker om hur du ifrågasätter vad som är verkligt och vad som är skenvärlden, en ogreppbar glipa att fånga eller leta sig ut genom.
2017-11-21

    ej medlem längre
Jag löser din text i ljuset av att befinna sig i en mörk värld, en grottvärld
2017-11-21

    ej medlem längre
En fin nytolkning av Platons idévärld, jag tycker om hur du för ut: till verkligheten. Och i den sprickan har jag befunnit mig på väg ner från kinesiska muren. Där mötte jag idévärldens försäljare i egen hög person.
2017-11-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Är verkligheten ett fängelse så är VI fångarna, men om verkligheten är VI så är fängelset en illusion !!!
2017-11-21

  Onomatoprofet VIP
Såg en film om platos grotta på Youtube, mycket bra förklarat
2017-11-20

    ej medlem längre
Ja! släpp ut oss.
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt