Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bubbligt

bubbligt i magen
av den snodda päroncidern
lite till
så är ångesten borta
lite till
så gör vi det där vi aldrig skulle gjort en onsdag förmiddag
men nu är det lördag kväll
och vi dricker snodd päroncider




Fri vers av S H
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-21 21:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du kan det här bra s h.
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

S H