Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril



snön faller inatt
kan inte sova
mina tankar är annanstans
än sömn

Sover du?

vill måla dig en stjärndröm
fylld med färgglada fjärilar
som gör ditt hjärta varm

min älskling
snön faller inatt
du gör mig varm
för du gör mig glad

och

jag tror
bland mina vintersagor
och stjärnvågor av pärlor
så älskar jag dig med




Fri vers av One Single Flower
Läst 304 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-21 05:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar dikt ! Den berör mig som musik !
2017-12-25

    ej medlem längre
Wish I could be a butterfly
on you my unknown single flower
2017-12-25

    Peter Söderqvist
En vacker kärleksdikt.
2017-11-22

  livet...
gud så vackert!:)
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower