Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jul utan skinka och godis, gläds med grannarnas gemenskap...


Börja att sluta!

Att börja sluta - nu är det snart jul.
Grannarna pyntar till 1:a Advent,
en glädje för mig, men mindre kul,
snart har släkterna i bilarna anlänt.

Persiennerna ska dragas för, proppar
in i öronen pluggas, mörka glasögon.
Flickan med svavelstickorna är i topp,
betänk, när allt var bra känns som flopp.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje