Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lone


Lugnet
drar runt huset

med sig partiklar laddade med minnen

Snart väntas ovädret
skölja bort

Längst bort
i universums ytterområden

härjar parrallella världar

En där det sker olika former av slag
mest hela tiden

Medans här
råder frid


Under dagen
brukar jag fundera

erkänna dessa världar som en realitet

Om jag skulle negligera detta faktum
skulle det betyda att jag var fiktion


Under natten
tar drömmarna mig med dit

och jag är verklig















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP