Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Precis som hoppet göder förväntan
Triggar den varenda del av mig,
Speciellt längtan.

Driver med förnuftet, en känsla av desperation
Hungriga ögon
Ensam själ
Stickande kroppslig smärta
Att den måste härifrån
Mot dig
Till dig
Hos dig

Alltid du
Som triggar varenda del av mig
Välbehag att få känna känslor starkare än ord




Övriga genrer av S~A •••
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-21 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••