Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säker?

Jag vill bara hjälpa dig

Bilen
badet
Jobbet
Banken

Pang

Jag vill bara hjälpa dig

Knulla
Äta
Hata
Ångra

Pang

Jag vill bara hjälpa dig

Läkaren
Polisen
Läraren
Modern

Pang

Jag vill bara hjälpa dig

Gruvarbetaren
Mekanikern
Försäljaren
Fadern

Pang

Jag vill bara hjälpa dig

Cykeln
Tåget
Flyget
Bilen

Här är du trygg

Paralyserad
Slår utan ögon
Skriker utan luft
Springer utan fart

Skogen
Berget
Havet
Öknen

Hos oss kan du vila

Björnen
Vargen
Hajen
Torkan

Vi försöker väll igen




Övriga genrer av S~A •••
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-03 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••