Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på jobbet

Lögner?
Hur många masker bär vi om dagen?
Tillit närmar sig
Lojalitet lönar sig

Hejdå sen hej
Nej men säg
Vi ses
...Blixten kändes knappt...
Hjärtat är överallt
Samlar minnen, förbjudet att komma ihåg
Förbjudet att glömma
Ljus och mörker
Viktigt tid
Hela livet framför mig säger dem
Du skakar
Är du nervös?
... om det vore så väl




Övriga genrer av S~A •••
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-22 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••