Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citrus

Smärta är en illusion
Och illusioner finns inte
Naturkatastrofer förstör
Men det som ingen minns
Har aldrig funnits

Brott begås
men det som ingen sett
gör en människa blind
Och vi gör fel för allt som är rätt
Ljuger för att bevara sanningen
Långt långt långt nere på botten
Och vi låtsas att vi når himmelen
Hamnar någonstans i universum

Det är svårt att älska
När allt är bränt

Men vi är i alla fall bra nog




Övriga genrer av S~A •••
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-09 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••