Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Red


S2K

När du tvingas att glömma
för livet går vidare
Men inte du

Där du står
Står jag

Vårt hjärta slår samma slag

Distansen är oundviklig
Omöjlig
Närheten likadan

Rädd att du ger efter
Rädd att stå ensam, naken kvar

Lever på hoppet så starkt
Att jag inte ser skillnad på natt och dag

Jag känner att du lever
men jag ser dig inte

Jag känner din närhet
Men jag hör inte lögnernas bitterhet
Och sanningens eftersmak

Jag förstår inte vad det betyder
Jag förstår ännu inte skillnaden mellan hejdå
och pssst vi ses

Jag vill se, känna och höra dig igen
Så starkt att allting annat tappar mening

Du lever kvar
och jag finns inte mer

Jag stänger av
när känslorna är överallt

När du går, går jag
.slut

S2K




Övriga genrer av S~A •••
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-31 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••