Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du

Vi lagar samhället genom att förstöra naturen
Och lagar naturen genom att förstöra samhället

Jag förstörs och lagas

Vi vill utveckla, förbättra, laga, hjälpa,
Känna att vi gör nytta, att vi är bra nog,
Vi är rädda för att göra fel
Blir glada när vi gör någonting som är rätt

Vi värderar relationer
Så vi skyddar, skrämmer, försvarar, förbjuder, ljuger, talar sanning
Vi tror vi gör rätt, allting blir ändå så fel

Ord mot ord, stormiga känslor

Vi bygger upp tillit, den raseras, vi bygger igen
och igen och igen och igen. Dömer handlingen, detaljen och missar helheten.

Ser sedan inte skillnad på rätt och fel,
Blir förvirrade och vet inte vilka människor vi kan lita på

Så vi känner oss ensamma i samspel med andra, förstår ändå att vi inte är någonting utan varandra

Du säger att du älskar mitt leende
Men har aldrig frågat varför jag verkligen ler

När du frågar har jag glömt
Bevarat någonstans ingen ser





Övriga genrer av S~A •••
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-19 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••