Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansar

 

jag hör tårarna i din röst

kärleken manifesterad 

i sin allra högsta renaste form

 

jag känner saknaden 

vi båda bär inom oss

mor och dotter

 

många mil som skiljer åt

men vi vet att vi har varandra

bara ett telefonsamtal bort

 

i våra hjärtan

dansar vi 

tillsammans

 

som vi alltid gjort

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-22 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP