Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A

hans brösthår kittlar mitt ansikte men han ser såren på min handled,
och tiden stannar i en minut då han går sönder över löftet att inte skada mig,
som jag bröt.

jag lovade dig, jag vet,
men jag har inget blod i mina ådror,
bara smuts, skit, mögel.

det finns inga organ inuti mig,
bara smuts, skit, mögel,
bara ruttenhet.


jag älskade dig så mycket säger han och jag faller isär i tusen smutsiga skärvor.

älskade.

min kropp är infekterad av smuts, skit, och mögel.







Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-23 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M