Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökberättelser på nätet

Jag har plöjt igenom nätet efter seriösa spökberättelser som åtminstone verkar ha en smula trovärdighet i sig men utan framgång. Istället hittade jag den här och fick mig ett gott skratt.


2007-04-02 22:11#7 av: helenaK
En rolig spökhistoria där spöket visade sig vara min pappa!!

Min pappa har kört taxi i 42 år och varit med om både det ena och detandra .I alla fall så sent en natt så fick han punktering en bit från Vik slott som ligger strax utanför Uppsala.han såg att det lös i slottet så han kände på dörren och den var öppen så han steg in .I alla fall så var det vaktmästaren som gick sin rundvandring och han i sin tur gick ut en annan väg och ..då blev det plötsligt alldeles svart berättade pappa och han blev ju inlåst.När han tittar ut genom fönstret så får han se vaktmästaren gå över grusgången så pappa öppnar ett fönster och ropar hoho där..vaktmästaren vände sig förskräckt om och när han såg pappa i fönstret så sprang han över grusgången och man såg bara dammet efter honom..Min pappa blev kvar där i flera timmar sittandes på en stol tills dess att personal som jobbade i köket kom på morgonen numera är det restaurang där)och dom skrattade så dom kiknade när pappa berättade om nattens händelse..sedan fick han kaffe och smörgås..jag frågade var du inte rädd då när du satt där i mörkret..nepp sa han det fanns väl inget att va rädd för..själv hade jag nog dött om jag blev inlåst i ett gammalt slott nattetid alldeles ensam?




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt