Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hennes kurser om negativt tänkande drar fulla hus....vi börjar tröttna på bullshiten


Hyllning till Ida Hallgren


Att tänka negativt
eller vad jag menar det handlar om
att se realistiskt på våra liv och döden;
att allt har ett slut
och vägen dit till döden
är ofta otroligt jobbig,
fylld av faror och lidande,
smärta, ångest, förskräckelse, gråt och hat

Att säga åt en deprimerad att tänka positivt
är rent kontraindicerande
och resulterar ofta i att skuldkänslan bara ökar

Att inte få sätta ord på mörkret
är samma tysthetskultur
som kvinnor nu avslöjar för sig själva
angående mäns övergrepp

Döden är egentligen den enda verkliga
sanningen om livet

Att tiga om den
och uppmana gamlingen att ta en bulle till
är det grövsta övergrepp

I Holland ges dem möjlighet
att jämte prästen
även få tala med en filosof

Vi plågar varandra

Det är inte ett dugg positivt




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-23 23:11



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Det jordisla livet har ett slut, men livet fortsätter. Jag kommunicerar med andra sidan och det är möjligt oavsett om man tror på Gud eller inte
2017-11-25

  Onomatoprofet VIP
Hade ingen aning om det där i Holland, fantastiskt tycker jag, nåt för Sverige att ta efter

Döden sopar man under mattan till och med när den är nära, den får inte ges plats

Borde va ett ämne i skolan!

-Vad har du idag?
-Engelskan, vad har du?
- Döden.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP