Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 2

Jag ser ingen större skillnad
på en begravning och ett Vasalopp.
För i båda fallen handlar det om
att hantera en slutkörd kropp.
Den ene hamnar i Mora
den andre nån annanstans.
Men båda har nått sitt slutmål
och båda har fått en krans.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:31



Bookmark and Share


  Nettan
Döden...döden...
2007-02-06

  Cris
Störtkul...!!
oj oj oj... förhoppningsvis
kvicknar den ene till sedan
2006-09-27

    Allan_i_Dalen
wunderbar
2006-06-01

  Teresia Ridell
Hahahahah !
Kul !
Bra liknelser !
2006-05-31

  JMR
snygg jämförelse.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©