Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 13

Michelangelo är död.
Kors i taket.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-31 13:40



Bookmark and Share


  Oskar...
Haha.. härlig svit
Kvällsgarv på den här.
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©