Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 16

Tänk att stilla få somna bort
till Västnytt som ligger strax innan Rapport.
Och ligga där livlös och nydödligt blek
till ljudet av nyheter från Jonas Eek.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©