Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 14

En misslyckad golfare sa till mig en gång.
-Jag vill ha en begravning utan vemodig sång.
Befriad från blommor och kyrka och präst.
Med endast min tilltänkta fru Peg som gäst.
Hon kommer bevittna den ceremonin
när jag slutligen hamnar i ett hål upp på green.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©