Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 11

För min egna begravning kan jag icke debiteras
för jag tar med plånboken när jag skall kremeras.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:39



Bookmark and Share


    nutte imo
ja den var bäst av alla dina döden dikter.
Varför denna fascination av döden?

fast det är ju bra diktat klurigt o humoristiskt, men jag bara undrar...
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©