Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 15

Döden är en engångsgrej
som jag hoppas drabbar mig.
För man vill ju va´ som andra
och på dödens väg få vandra.
Tänk om alla andra dör.
Vem ska jag då skriva för?




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:41



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Mycket bra, min vän :)
2006-06-07

  Daniel_78 VIP
jobbig sitts, vi får hålla tummarna,
du skriver underhållande.
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©