Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 3

Det snörvlas och gråtes en och annan tår
sen reser sig alla utom en och går.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:32



Bookmark and Share


  Nettan
Ära vare gud i höjden!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©