Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 5

Tre gamla bollar i himlen möts.
Den ene berättar: -Till döds jag sköts.
Den andre blev sparkad in under en bil.
Förlorade livsgnista, ork och ventil.
Den tredjes s.k dödsdom löd:
Vissel, vissel bollen är död.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:34



Bookmark and Share


  Nettan
Den här var angenäm:)
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©