Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighet

Lätta moln svävar förbi

Och här sitter jag och kan ej eljest

Livet är en fest då allt går väl till

Allt går rätt till och jag börjar först´

Allt är förgängligt

Men kanske en droppe närhet det rör sig om

Som jag förbisett

Leder mig själv uti denna parad

Ska det finnas plats att lösgöra sig?

Eller är allt bara en tråkig målning dom ej ger något

Livet snurrar snabbt





Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt !
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson