Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 6

En fotfylld sko tog just mitt liv.
Ett ödesdigert människokliv
som resulterade i döden.
Ett av många grymma öden
som jag inte kunde styra.
Hälsningar en krossad myra.




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:35



Bookmark and Share


  Nettan
Den här var sorglig...stackars myran :(
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©