Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skydda

Ja, jag är väl tokig, men försöker skydda

Varenda liten myra som kommer i min väg

Vill inte stå isvägen för det som komma skall

Liv komma av dem alla och jag är inte den som säger emot

Livet är förgängligt särskilt uti drogernas vind

Jag känner hur det känns

Vill tillbaka




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 15:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Som vi säger i NA. Välkommen tillbaka. Och som Vegan tycker jag du tycker fint om myrorna.
2017-11-25

    ej medlem längre
vill tillbaka till början

2017-11-24

  Fulbergarn
hm, ja så är det

2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson