Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden 7

Om vi möts i himmelen
vill jag bli din vän igen.
Fast du är väl arg på mig
för brevbomben jag sände dig.
Men du håller väl med om att mitt
practical joke smällde högre än ditt?




Fri vers av tobias i varberg©
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:35



Bookmark and Share


  Nettan
Denna var kanon!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

tobias i varberg©
tobias i varberg©