Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista pråmen

För det släpper den sista pråmen

Ser staden, avvaktande

Vad ska jag göra där

Se att varje ord som kommer. Är menat.

Ärligare än så lär jag aldrig

Bli




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson