Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sommarnatten


För stunden blygs hon
bakom en revad slöja

Molntuss klär månen




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-06-10 10:47



Bookmark and Share


  Cris
Superduper...
ger klart snygg månbild..
lie blyg sådär... hm...
beslöjad
och tuss låter rart

5 månäng
2006-06-11

  * Ammi *
mm jättevacker! Molntuss...ser den där molntussen framför mig ..
2006-06-10

  rebecca d
otroligt vacker, både den här o den engelska versionen.
2006-06-10

  Fredrik P. VIP
Du sätter ord på nattens
apelsinfärgade måne
som landa i skogen...
Sensuellt vacker dikt.
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet