Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gått igenom

Stilla faller det mörker över byn där jag bor

Tankar om flydda tider, olyckliga tider

Jag har gått igenom mycket och då men jag inte de psykiska skador jag fått

Ska inte gå igenom i text vad jag verkligen gått igenom

Men kan säg att det var det mesta.

Droger idag. Alkohol är det mest

Alkohol släpper mina tankar fria

Skriver bra då

Gräs lugnar ned mej men fyller mej ej med samma som alkohol

Gräs kan vara bra för att koppla av och dämpa smärta

Morfin är bra för att skriva

Men det bästa är numera att vara utan helt och hållet




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 319 gånger
Publicerad 2017-11-25 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson