Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätter

Det fastgjorda spelet

Som sprider sig

Utan att lätta på sina bojor

Allt fortsätter, oavsett




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-25 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fortsättning kan vara positivt.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson