Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påverkad,


För att bli...

Här är jag.
Smutsig och trasig. 
Med förmodligen fler ärr än du kan räkna-
Utanför och under fasaden. 

''Men varför har du gjort så här? Du ser ju så frisk ut.''
-Underskötersa Sös 2013. 

Med ett suddigt minne som är dränkt i alkohol och droger lever jag.
Och dränker sorgerna i blod. 

Masken höll vad den lovade. 
Men någon gång i mitten så sprack en söm.
Och jag sipprade ut.

Det kan låta patetiskt.
Men jag tror att jag behöver gå sönder för att bli hel. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-25 23:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hm, ja du kanske har rätt, någon sa man måste nå i botten för att komma upp till ytan
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan