Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Tusen bitar av jorden rinner mellan
hennes fingrar

landet hon färdas genom ligger
där grådisigt i morgontimman

knastrande grus av hennes steg
ger allt en tom känsla av ensamhet

hon går i motvind utan mål
kliver vigt över hindren

analys överflödigt

regnet strilar ner över hennes ansikte
kanske samma vatten som min urmoder drack av
tänker hon

tungt lyfter molnen tag i varandra och jagar
sig själva på flykt

ljus värme lyfter dagen
hon gläds till varje
möte med livet













Fri vers av Elwania
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-26 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania