Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens våg

Känner sorgens våg
i mig

sorgens flod
den närmar
sig

bara följa med
i den

inte ringa
någon
vän




Fri vers av Havsvind
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-26 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind