Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From town and around



Been Moving around
From town to town


Dont know where I’ve been
Dont know where Im heading...
You see
What you want to see

Everything is changing
Everyone’s changing ...
You never know
Where things go wrong
Or What to do

You see, I want to escape
And find a million reason to...




Övriga genrer av S~A •••
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-26 19:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Man ser vad man vill se, känns inte helt obekant!
2017-11-26

    ej medlem längre
svart blir till vitt och tvärtom
i bakomlandets rike.
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••