Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det underbara året

Vintern är kall för många arter.
Vintern kan vara lång om du längtar efter våren.
Vintern är väldigt vacker.
Vintern bjuder på en god luft.

Våren är blöt och ofta fuktig.
Våren Kan vara lång om du längtar efter sommaren.
Våren luktar väldigt gott.
Våren är en tid för oss att skåda nya liv skapas.

Sommaren är varm för många arter.
Sommaren kan vara lång för den som läntar efter hösten.
Sommaren är frihetens tid.
Sommaren förlänger vackra dagar.

Hösten kännetecknar död.
Hösten kan vara lång för den som längtar efter vintern.
Hösten skapar drömmar.
Hösten ger oss tid att tycka om varandra.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 331 gånger
Publicerad 2017-11-26 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream