Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORGEN

Jag mötte sorgen
och lät den vila bland minnena
Jag sörjde inte bara dig
utan orden som aldrig blev sagda
En dag försonades jag
med mina tillkortakommanden
och kunde glädjas över de gåvor
vi gett varandra




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-26 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande och vackert.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson