Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står inte ut!

Jag tål inte att höra om vädret nu
Jag tål inte att höra om dig
Jag tål inte mig själv
Det finns inget annat än väntan
Väntan
Väntan
På de allt för viktiga besluten
Jag står inte ut!




Fri vers av maja_emilia
Läst 562 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-27 22:08



Bookmark and Share


  M.Eta
Otålighet kan vara svårt att tackla! Man får dra djupa andetag och invänta lugn!
Bra skrivet!
2017-11-30

    ej medlem längre
bra känner otåligheten.
2017-11-27

  Hogstedt
Bra skrivet, dock känns den lite kort.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia