Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Me too /?


Vi gammla gubbar kan en del....



Att veta hut

Aldrig gå över gränsen

Kan vi gubbar genom fostran



Men uppenbarligen har vi inte lärt

Våra söner att uppföra sig som män


Personligen känner jag mig givetvis utsatt


Tänk om någon kvinna jag älskar

Väljer att #Me Too-hänga ut mig

Som en liten fjant


En liten fjant som smyger innanför troskanten!

Vad skall då jag som HANE ha att andraga!



Om jag kände "HEN"


Hade allt varit OK!



Men jag är min Fars son

En Far som lärde mig

Normer!!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-28 00:34



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Faders attityd till pojkens mor formar hans attityd till kvinnor.

2017-11-28

  Bibbi VIP
Fint.
2017-11-28

  Öknens Ros VIP
Pojkar behöver upplysas i tidiga tonår vad som är ok och vad som inte är ok. Pappor bör prata med sina söner mera, även om det känns genant. Också att prata om grupptryck från kompisar när det gäller sånt.
2017-11-28

  Ric
Här tycks du själbv gå i fällan då du börjar skilja på dig som äldre, och yngre män vilka du på sätt och vis skuldbelägger i texten. Nej fan, helt fel väg att gå tycker jag.
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt