Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semantisk seppuku




alla hennes texter är så kloka
att det blir inget kvar
av livet

hon vet det
men kan inte sluta
självmord väcker förundran




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP