Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden läker inga sår


ångesten
drömmen
illamåendet
är som ett ihärdigt brev
kräver att bli läst

lägg undan det
det kommer ett nytt
ett tjockare

blod koagulerar
symtomen exploderar

i dig
eller omgivningen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-28 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP