Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir man väl bannlyst på sajten av vissa.


Dominoeffekten

 

 

den ene efter den andra

faller likt käglor ner

man kan väl knappast klandra

de som dem fallet ger

 

självförvållat deras handling är

själva de anser det vara bagatell

klapp på rumpan o kvinnor svär

han ville ju bara vara snäll

 

om kvinnor han alltid tyckt

 så skönt innanför trosans kant

nu får han ta till flykt

bara för handen den slant

 

att han sedan dem knullade

var ju bara en logisk följd

han först dem rikligt pullade

efteråt han smålog nöjd

 

som en riktig karla-karl

han sig kände mäktig

en riktig pitt han har

han tyckte sig vara präktig

 

likt kejsaren i sagan

naken i all sin egenkärlek

här hjälper ingen klagan

han möts blott av smälek

 

en efter en de faller

hög liksom låg

de hör hemma bakom galler

och kom detta ihåg!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, bortförklaringar
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP