Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korvkön

Du står i kön till korvkiosken
Och du tänker på musik

Du vet att upplevelsen av en välgjord käsekrainer
Med vitlöksdressing i ett franskt korvbröd
Påminner om
Epilogen i ett långsamt euphoniumsolo

Och att ingen hemgjord ketchup
Kan mäta sig med
McDonalds ketchup
Uppblandad med 5 paket peppar




Fri vers av gustavskriver
Läst 143 gånger
Publicerad 2017-11-28 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver